Dakwerken

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd. Bauw heeft alle skills in huis om al deze verschillende dakconstructies en afwerkingen op een vakkundige manier te kunnen aanbieden. Ons team gemotiveerde vakmensen staat elke dag klaar om top-kwaliteit af te leveren binnen de afgesproken termijn en budget.

Veel moderne woningen zijn uitgerust met een plat dak. Als dakbedekking wordt daar meestal gekozen voor Roofing, maar ook EPDM rubber wordt meer en meer gebruikt. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Roofing heeft naden maar is iets makkelijker te plaatsen en is daardoor iets goedkoper. EPDM daarentegen kan naadloos geplaatst worden, geeft geen verkleuring van het regenwater, is uitermate elastisch en gaat langer mee. Wij plaatsen steeds topkwaliteit met voldoende materiaaldikte. EDPM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer Synthetisch rubber.

 

Ook uw plat dak heeft er baat bij om te worden voorzien van isolatie. U kan tot 30% energie besparen aangezien de meeste warmte verloren gaat via het (niet geïsoleerde) dak van uw woning. 
  • Roofing
  • EPDM tridex